Welkom op onze website

 


Welkom op de website van Full Force Car Detailing. 

Full Force Car Detailing is een eenmanszaak waarbij er met passie, precisie, geduld en zorgvuldigheid uw auto wordt gedetailed. Detailen gaat verder dan het reinigen van de auto voor een blitse uitstraling. Maar er zijn een aantal reinigingsmethoden die aan bod komen. Variërend van uw persoonlijke wensen kiest u een methode die de levensduur van uw voertuig verlengd en kiest u voor producten die  schadelijke elementen vermindert. Zoals een auto motorisch onderhoud nodig heeft. Heeft ook de lak van een auto van tijd tot tijd onderhoud nodig. Een auto heeft door de jaren heen veel te verduren. Denk maar aan de wisselende weersomstandigheden, vogelpoep, insecten en boomhars. Dit heeft allemaal effect op de glans en kleur van de lak. Full Force Car Detailing biedt u de service van totale reiniging voor uw auto. Dit kan voor zowel de interieur als exterieur. Ons doel is om in een relatief korte tijdsbestek uw auto in een betere conditie af te leveren. Bij de diensten vindt u een beschrijving van welke behandelingen wij leveren.  


vOOR BEDrijven

Ook voor bedrijven met een wagenpark verrichten wij diensten of kunt u de schoonmaak van uw wagenpark geheel aan ons uitbesteden. Informeer voor de mogelijkheden voor een vrijblijvende offerte.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op de onderstaande openingstijden. Tel: 06-14159515

 

 

 

Onze openingstijden

maandag
18:3021:30
woensdag
18:3021:30
vrijdag
18:3021:30
zondag
12:0021:30

Wilt u gebruik maken van een van onze diensten? Reserveer dan een plekje in onze agenda, bel ons of stuur ons een mail naar info@fullforcecardetailing.nl.